Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Airfly.md respectă dreptul clienților săi de a-și proteja datele cu caracter personal și își asumă responsabilitatea de a proteja informațiile furnizate de aceștia cu mare atenție și confidențialitate. Ne angajăm să utilizăm informațiile primite de la utilizatori în timpul utilizării site-ului web airfly.md numai în scopul specificat și să le protejăm în mod fiabil împotriva accesului neautorizat de către terți.

Pentru a fi transparenți cu clienții noștri, dorim să le comunicăm că airfly.md va stoca și procesa datele lor personale în următoarele scopuri:

 • Completarea bazei de date a companiei, pentru a crea rapoarte statistice;
 • Informarea clienților despre ofertele, reducerile, promoțiile și evenimentele noastre prin diferite canale de comunicare, cum ar fi e-mail, SMS-uri sau notificări push;
 • Colectarea și procesarea datelor personale se efectuează prin diverse metode și instrumente specifice, cum ar fi stocarea formularelor completate de utilizatori, sondaje online, urmărirea traficului site-ului prin software profesional, gestionarea buletinelor informative și utilizarea aplicațiilor speciale. Vă asigurăm că datele dvs. personale vor fi protejate și păstrate în siguranță împotriva accesului neautorizat.

Pentru a accesa unele secțiuni ale site-ului, este necesară înregistrarea sau abonamentul, pentru care utilizatorul este rugat să furnizeze anumite informații. Aceste informații sunt necesare pentru a identifica și confirma contul utilizatorului. În cazul în care utilizatorul dorește să anuleze abonamentul, acest lucru poate fi efectuat imediat, fără a fi necesară nicio altă confirmare suplimentară.

Scopul utilizării tuturor datelor este pentru a informa și îmbunătăți serviciul. Politica de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate voluntar de către utilizator.

Airfly.md colectează datele personale ale utilizatorilor numai cu acordul lor voluntar, pentru a putea oferi următoarele servicii:

 • Confirmarea, trimiterea și depunerea facturii;
 • Rezolvarea problemelor apărute în legătură cu anularea zborului din motive personale;
 • Furnizarea accesului la anumite servicii;
 • Trimiterea periodică de știri sau alte informații despre reduceri, promoții și bonusuri în formă electronică;
 • Colectarea feedback-ului clienților;
 • Realizarea de statistici.

Airfly.md poate utiliza adresele IP ale utilizatorilor și alte date care nu sunt legate de informațiile personale, fără acordul lor voluntar, în anumite cazuri. Aceste informații, cum ar fi ora de vizitare a site-ului, locul de unde a fost accesat site-ul, versiunea browser-ului și sistemul de operare, sunt utilizate pentru a monitoriza următoarele aspecte:

 

În unele cazuri, airfly.md poate utiliza adresele IP ale utilizatorilor (Adresă Protocol Internet) și alte date care nu sunt legate de informațiile personale ale utilizatorilor fără consimțământul lor voluntar. Aceste date pot include ora de accesare a site-ului, locația de unde a fost accesat site-ul, versiunea browser-ului utilizat și sistemul de operare. Scopul colectării acestor date este de a monitoriza următoarele aspecte:

 • Administrarea site-ului;
 • Analizarea și identificarea intereselor utilizatorilor;
 • Utilizarea datelor pentru statistici demografice;
 • Îmbunătățirea experienței de navigare pe site.

Informații despre persoana juridică AIRFLY.MD

S.R.L. AIRHOUSE
C/F: 1022600033429
Adresa: Rep. Moldova, Chişinău, str. Calea Iesilor 10
IBAN: MD41VI022512000000057MDL
BC “VICTORIABANK”